Skip to content

Dental Plus Webshop

Cikkszám: PKG-F3B-WS-COMPLETE

Form 3B Complete

3D nyomtató biokompatibilis anyagokhoz + Form Wash + Form Cure
2.690.000,-Ft

 

A digitális technológiák, köztük a 3D nyomtatás forradalmi változást hoznak a fogorvosi rendelők és a fogtechnikai laboratóriumok mindennapjaiba. 

A 3D nyomtatási eljárás alapvető indikációja az egyedi vagy kis szériában gyártott termékek előállítása. Erre a technológiára tökéletesen ráillik a fogászati felhasználás, hiszen itt minden termék egyedi.

 Az eddig közismert 3D nyomtató megoldások magas ára komoly korlátot jelentett a fogászati alkalmazásnak. Azonban a Fromlabs cég áttörte ezt a gátat és reális, elérhető megoldást kínál a jelen technológia fogászati felhasználásához is. A Form 3 illetve annak a biokompatibilis anyagokhoz alkalmas változata a Form 3B nyomtató a rendelkezésre álló anyagokkal teljes megoldást kínál kiemelkedő pontosságú ideiglenes pótlások, sebészeti sablonok, egyéni lenyomatkanalak, modellek, sínek, kiégethető viasz mintázatok illetve mélyhúzott áttetsző fogszabályzók készítéséhez.

A 3D nyomtatásnak kiemelkedően nagy szerepe van a kezelési folyamatok, műtétek tervezésénél és modellezésénél is.

A technológia rohamosan fejlődik, így hamarosan érkeznek további fogászati indikációra is megoldások!

A berendezés SLA technológiával működik, amely a DLP technológiához képest 2-3-szor többet tud nyomtatni egyidőben. A gyártás során 55%-kal több időt és költséget takaríthat meg a BLP printerekkel szemben. 

Nyomtatási térfogat: 145x145x185mm

A Light Processing Unit (LPU) olyan megoldást ajánl a gyártásra, ami összefüggő, pontos nyomtatást tesz lehetővé. Így a Fromlabs nyomtatójából fantasztikus felületi végeredmény és részletgazdagság érhető el!

A csomag tartalma: Form 3B printer, build platform, finish kit, resin tank, dental modell, dental service plan + Form Wash tisztító + Form Cure polimerizáló

YouTube video:

Introducing The Form 3B: Optimized For Dental

Announcing Form Wash + Form Cure

 

Paraméter Érték